NL | FR | EN | ES
Organisatie voor Clandestiene Arbeidsmigranten

Vertel ons jouw verhaal

Ben je zelf een buitenlandse werknemer (zonder papieren) en wil je graag je ervaringen delen met andere werknemers, met de bezoekers van deze site? Stuur jouw verhaal naar info@orcasite.be en wij publiceren het hier. Vertel ons je nationaliteit, je leeftijd en wat je kwijt wilt over werken als buitenlander zonder papieren in België.

We behouden ons wel het recht voor om sommige verhalen in te korten, aan te passen of zelfs te weigeren. Voor we je verhaal publiceren, zal je de wijzigingen kunnen nakijken.

Opmerking: deze verhalen zijn gebaseerd op informatie die we gekregen hebben uit eerste of tweede hand. Sommige verhalen zijn aangepast om redactionele redenen of om de anonimiteit van de werknemers in kwestie te garanderen. OR.C.A. kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de correctheid van de gegeven informatie. Wij willen met deze verhalen in de eerste plaats een beeld geven van wat het is om zonder papieren/als buitenlander in België te werken, en werknemers de kans geven om met hun ervaringen naar buiten te komen.

 Dit is hun verhaal:

Doralice                               SARA                            BRAHIM                               MARCOS EN JOAO